Agenda & Nieuws

  • Dinsdag 6 juni is er géén inloopatelier.

 

  • Je eigen persoonlijke unieke huisnummerbordje maken?

 

De prijs is afhankelijk van het formaat en de gebruikte materialen en wordt vooraf afgesproken. Dit is inclusief het materiaal, gebruik van gereedschap en wat te drinken en een klein hapje.

Het mozaïeken en voegen gebeurt niet op dezelfde dag, want de lijm moet 24 uur drogen voordat er gevoegd kan worden.

De workshops worden gegeven in het atelier van eVe Mozaïek op de Einsteinstraat 63 (achter De Gamma) in Purmerend.

Meer informatie en aanmelden kan via e-mail: info@evemozaiek.nl.

 

  • Inloopatlier bij eVe Mozaïek

Elke dinsdag

is iedereen welkom om te komen mozaïeken. Je kan alleen komen of jee neemt iemand mee. Het is fijn als je vooraf laat weten dat je komt en dan kunnen we ook bespreken wat je wil gaan maken.

Het atelier eVe Mozaïek is elke dinsdag open:

’s middags van 13:00 tot 15:30 en ’s avonds van 19:30 tot 22:00.

Dinsdagochtend, andere dagen en in het weekend is het atelier open bij meer dan twee aanmeldingen en op afspraak

De kosten per sessie zijn:

€ 15,00 met basismateriaal

€ 17,50 met glasmateriaal

€  7,50 voor een voegsessie

€   5,00 voor een mozaïeksessie zonder extra materiaalgebruik

De kosten zijn afhankelijk van het materiaal. Basismateriaal zijn tegels en restanten glas. Glasmateriaal geeft je de keuze uit alle glazen steentjes en ander buitenmateriaal.

Kom je vaker, werk je aan een groter project en/of neem je eigen materiaal mee, dan bespreken we dat en kan je voor een lager tarief komen mozaïeken.

Wil je meer weten of je vast aanmelden voor een of meerdere sessie(s) stuur dan een berichtje via fb, een e-maitje naar info@evemozaiek.nl of laat het me weten via 06-34187401.

Open atelier foto-2Stuur een e-mailtje voor meer informatie en/of volg mij op Facebook.


Oude agenda en oud nieuws

In de Kerstvakantie is de Mozaïekvakantiekist weer te huur! 

kerstvakantiemozaiekkist

Een klein mozaïekje of een kandelaartje kost €10,00 en een groter mozaïekwerk kost €15,00.kinderatelier-herfst-2016
Eerst worden er mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna ga je puzzelen en plakken. Als je klaar bent, neem je natuurlijk je eigen schitterende mozaïekwerk mee naar huis. Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, dier of een klein kandelaartje. Tijdens het kindervakantie-atelier kan je zo binnenwandelen, maar het is wel fijn als je vooraf even laten weten dat je komt.
Mozaïeken is leuk voor zowel meisjes als jongens en geschikt voor alle leeftijden.  Ook volwassenen mogen natuurlijk mee komen om een mozaïekwerkje maken.

Dinsdag 18 oktober is er geen Open Atelier.

eVe Mozaïek is gesloten van 25 juli t/m 14 augustus.

Zomer 2016

Vakantiemozaïekkist 2016
 eVe Mozaïek is van 25 juli tot en met 12 augustus gesloten.
LET OP!!! Op 6 september begint het open atelier weer, maar dan op de dinsdag en dus niet meer op donderdag.
In de meivakantie geen ‘normaal’ open atelier, maar wel:
Kinderatelier mei 2016

Tijdens de meivakantie is er open kinderatelier bij eVe Mozaïek. Je kan dan gewoon langskomen om een leuk mozaïekwerkje te maken. Een berichtje vooraf sturen hoeft niet, maar is wel handig en fijn.
Bij regen en genoeg aanmeldingen vooraf gaat het atelier ook op andere dagen voor kinderen open. Kijk regelmatig op mijn website of volg mij op www.facebook.com/evemozaiek

Zaterdag 26 februari is er extra open atelier van 10:00 tot 16:00.

Het atelier is dan vanaf 10:00 open. We gaan de hele dag aan wat grotere stukken werken zoals een spiegel of een altaartje.

Iedereen is welkom om te komen mozaïeken, maar er hwt is geen inloop. We gaan de hele dag mozaïeken aan een groot werkstuk. Ik wil graag iedereen de juiste aandacht geven en daarvoor is het fijn om vooraf te weten wie er komt en wat er gemozaïekt gaat worden.

Heb je zin om te komen maar je hebt zelf geen spiegel, altaartje of tafeltje, dan kan je altijd wat bij mij uitzoeken. Ik heb diverse leuke spulletjes (voor een klein prijsje) staan waar je uit kan kiezen.

Hoera, het atelier van eVe Mozaïek bestaat 1 jaar.
Tijd voor een feestje!Jubileum uitn
Kom mozaïeken tijdens de herfstvakantie!

Wil je langskomen?

Stuur dan een berichtje naar info@evemozaiek.nl
Kinderatelier okt2015

 

Open kinderat alg

 

Er is Open Kinderatelier op:

  • dinsdag 4 augustus van 13:00 tot 17:00
  • vrijdag 7 augustus van 13:00 tot 17:00
  • ….

 

 

 

Tijdens de zomervakantie is er open kinderatelier bij eVe Mozaïek. Je kan dan gewoon langskomen om een leuk mozaïekwerkje te maken. Een berichtje vooraf sturen hoeft niet, maar is wel handig.
Kinderen tot 10 jaar betalen € 7,50 en moeten door een volwassene begeleid worden. Vanaf 10 jaar en mozaïekende volwassenen betalen € 12,50.

Bij regen en aanmeldingen vooraf gaat het atelier ook op andere dagen voor kinderen open. Kijk regelmatig op mijn website of volg mij op www.facebook.com/evemozaiek

De maand juli is eVe Mozaïek gesloten.
 

 

Moederdagactie
 
Uitnodiging opening def
eVe Mozaïek heeft een eigen plekje in Purmerend

eVe Mozaïek vind je in 2015 op de Einsteinstraat 63. Dat is Baanstee-west tussen Monkeytown en de Gamma. Momenteel wordt er hard gewerkt,  maar vanaf januari kan er worden gemozaïekt .

Natuurlijk kan je me ook altijd een berichtje sturen voor (meer informatie over) een workshop, een familiedagje, een (kinder)feestje, een groepsuitje, een bedrijfsactiviteit, het reserveren van de Gooi & Smijthoek of als je gewoon een vraag over mozaïek hebt.

Adreskaartje def
Crowdfundactie eVe Mozaïek was succesvol!

Op 31 december 2014 is na 45 dagen de crowdfundactie voor eVe Mozaïek succesvol afgelopen. Eigenlijk was het wel heel succesvol! Iedereen heel erg bedankt voor jullie bijdrage!

Stand
Hoera! Het streefbedrag is op 11 december gehaald.

Na 25 dagen crowdfunden is de 100% al bereikt!? Wat een bijzondere ervaring en een ongelooflijk verhaal! Naar aanleiding van het artikel van in het Noordhollands Dagblad werd ik ’s middags gebeld door een onbekend persoon, die mij het resterende bedrag wou schenken. Dankbaar en in verlegenheid heb ik dat aangenomen van mijn stille weldoener.

 

Noordhollands Dagblad 11 november 2014

 

NH-Dagblad

***   HELP   ***   CROWDFUNDACTIE eVe MOZAÏEK   ***   HELP   ***Crowdfunding flyer def

~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~   ~~~~ 

eVe Mozaïek Snuffelavonden

Zin om zelf te mozaïeken? Kom dan naar de Mozaïek Snuffelavonden!

De komende data staan gepland:

* woensdag 1 oktober van 19:30 tot 22:00 – VOL
                                                * woensdag 8 oktober van 19:30 tot 22:00 – VOL                                                   * woensdag 22 oktober van 19:30 tot 22:00 – VOL
                                                * woensdag 29 oktober van 19:30 tot 22:00 – VOL                                                  * woensdag 5 november van 19:30 tot 22:00 – VOL
     * woensdag 19 november van 19:30 tot 22:00 – VOL

De volgende Mozaïek Snuffelavonden zijn weer in 2015. Waarschijnlijk worden ze dan op de woensdag- en donderdagavond gehouden.

Hou de website en facebook in de gaten voor de data in het nieuwe jaar.                                           Wil je zeker meedoen? Stuur dan vast een berichtje naar info@evemozaiek.nl.

Kosten
Voor één avond zijn de kosten €15,00. Kom je daarna nog een keer dan betaal je €12,50 per avond.

De prijs is inclusief een klein te mozaïeken object zoals een dienblad, kaarsenstandaard of spiegel, basismateriaal om te kunnen mozaïeken, voegmateriaal, koffie, thee en wat lekkers.

Mozaïek Snuffelavonden zijn letterlijk en figuurlijk bedoelt om te snuffelen. Vind je mozaïek ook zo mooi, maar heb je het nog nooit gedaan? Dan kan je nu op een leuke manier snuffelen aan de mozaïekkunst. Misschien ben je al ervaren in het mozaïeken of heb je thuis een projectje liggen? Dan is dit een goede kans om verder te gaan en om kennis te maken met eVe. Zowel als beginner of gevorderden neem je altijd een uniek en schitterend kunstwerk mee naar huis!

Als je zelf thuis iets hebt liggen dat je graag wil gaan mozaïeken, laat me dat dan vooraf weten.  Dan gaan we samen even kijken hoe dat aangepakt kan worden.

Aanmelden
Wil je gezellig één of meerdere avonden komen mozaïeken?
Stuur dan een berichtje naar info@evemozaiek.nl. Geef ook even door of je alleen komt of samen met iemand. Er is namelijk een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

Flyer Reuring