eVe Mozaïek on tour

Tijdens markten en evenementen kan je vaak een klein mozaïekje bij eVe Mozaïek maken.

eVe Mozaïek is in 2016 aanwezig op de volgende markten of evenementen

Paasmozaïeken

Van 16:00 tot 18:00 kunnen kinderen een gezellig gratis een leuk paasfiguurtje komen mozaïeken bij eVe Mozaïek.

Toegangskaarten voor Pasen in het Park koop je in de voorverkoop bij de receptie van het Leeghwaterbad en het kantoor van Spurd aan de Purmersteenweg 13d.

0 tot 2 jaar: gratis
2 tot 12 jaar: € 1,50
vanaf 12 jaar: € 2,50

Er zijn maximaal 2.500 toegangskaarten beschikbaar.

 

 

Zin in een creatieve en gezellige middag? Bezoek dan de hand made markt vol met  handgemaakte producten, sieraden, kleding, textiel, wol, interieur, schilderijen, cup cakes, make-up/haar advies en nog veel meer leuks. Vele creatieve en leuke workshops voor jong en oud. Ook bij eVe Mozaïek kan je wat mozaïeken. Entree is gratis.

 

  • Zondag 12 juni: Beautiful you, 11:00-17:00, De Inval, Purmerend.

Een EVENT voor iedereen, waar gewerkt kan worden aan je beautiful INNER en OUTER you… Ook kinderen zijn welkom.., maar ook mannen, die zich misschien niet meteen aangesproken voelen door de titel ‘beautiful you’ (dit kan een vrouwelijke sound hebben). Gedurende de dag zullen er allerlei workshops en activiteiten zijn en mogelijkheden tot metamorfose. Op verschillende momenten op de dag kun je jezelf presenteren op de Catwalk en bijvoorbeeld vertellen: “waarom zie je eruit, zoals je eruit ziet”, “waarom heb je gemaakt, wat je gemaakt hebt” of “waarom heb je gedaan, wat je gedaan hebt”. Liever niet op de catwalk, maar wel een herinnering aan de dag hebben, dan kun je ook op de foto in de fotohoek. Tijdens deze dag ben jij belangrijk en de toegang is gratis.

 

Tijdens de Beemster Fortfair is het mogelijk om voor een klein prijsje bij de stand van eVe Mozaïek zelf een mozaïekwerkje te maken.

 

Op de Kunstmarkt staan 63 kunstkramen. Rond de markt heeft de horeca zijn terrassen (echt Montmartre sfeer ). Een plek waar kunstenaars samen hun passie delen en aan het grote publiek tonen. Met allerlei heel uiteen lopende disciplines zoals: keramiek, schilderkunst, fotografie, textielkunst, stenensculpturen, houtkunst, creaties van ijzer, gravures, glaskunst, sieraden, tekenkunst, wandobjecten vanuit de natuur en mozaïek.

 

Bij de kraam van eVe Mozaïek is het weer mogelijk om voor een klein prijsje zelf een mozaïekwerkje te maken. Verder staan nog ruim 60 gezellig ingerichte kramen met creatieve en vooral handgemaakte en unieke artikelen. Verder staan de planten van de Floralia in Het Wapen van Middelie opgesteld en kunnen daar ook spelletjes gedaan worden.

Tijdens markten en evenementen altijd leuke kortingen!

eVe Mozaïek was aanwezig op de volgende markten of evenementen:

Op deze creatieve lentemarkt verkopen mensen hun met liefde gemaakte spullen, zoals cadeautjes woondecoratie, tassen, sieraden en ambachtelijke producten.  Geen massaproductie maar mooie unieke spullen, zo van de maker. Er worden diverse workshops georganiseerd voor jong en oud waar je aan mee kunt doen.  Natuurlijk kan je ook bij eVe Mozaïek een korte workshop mozaïeken doen. Ook kun je onder het genot van zelfgemaakt gebak lekker een kopje koffie of thee drinken aan de grote leestafel. De toegang is gratis.

Een dag die in het teken staat van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Op deze dag laten vrouwen met verschillende achtergronden en passies zien waar zij voor staan. Dit jaar laten is er een inspirerende markt voor en door vrouwen uit Waterland, die laten zien dat de vrouwen in Waterland barsten van ondernemerslust, energie en mooie ideeën. Je kunt hier lekker kopen, kijken, luisteren, proeven én je laten inspireren. De toegang is gratis.

12 december 2015: Makado Kunstmarkt, Purmerend

15 november 2015: Spirituele beurs, Concordia, Purmerend

30 augustus 2015: Creatieve Zomermarkt, 11:00- 16:00. Middelie.  Bij de kraam van eVe Mozaïek is het weer mogelijk om voor een klein prijsje zelf een mozaïekwerkje te maken. Verder staan nog ruim 60 gezellig ingerichte kramen met creatieve en vooral handgemaakte en unieke artikelen. Verder staan de planten van de Floralia in Het Wapen van Middelie opgesteld en kunnen daar ook spelletjes gedaan worden.

26 juni 2015 – Themadag “Kijk naar/op jezelf” voor partners van mensen met autisme, De Rijpereilanden, De Rijp.  eVe Mozaïek is hier aanwezig met De Gooi- & Smijthoek en het thema “Wat heb jij op je bordje?”. Partners van mensen met autisme krijgen een bordje, dat ze kunnen beschrijven met dingen die zij niet leuk aan hun leven/situatie vinden. Daarna gooien ze dit lekker stuk in De Gooi- en Smijthoek en kunnen zo letterlijk en figuurlijk even alles loslaten en ontladen. Beemsterfortfair

14 juni 2015 – Beemster Fortfair, Zuidoostbeemster. Tijdens de Beemster Fortfair is het mogelijk om voor een klein prijsje bij de stand van eVe Mozaïek zelf een mozaïekwerkje te maken.

29 mei 2015 – Kunstmarkt “Met zorg gemaakt”, Breidablick, Middenbeemster.

eVe Mozaïek