Fotoalbums

Snuffel hier voor foto’s van opdrachten en workshops, die uitgevoerd zijn door eVe Mozaïek. Nog niet alles staat op de website. Kijk ook eens op facebook voor meer informatie over het werk en opdrachten van eVe Mozaïek.

Kinderfeestjes
Markten, fairs en evenementen
Inloopatelier

 

 

 

 

FamiliereünieIMG_5132

Twee volle dagen mozaïeken op een grote familiereünie met meer dan honderd gasten. Ieder nam zijn eigen kunstwerk(en) mee naar huis en er was ook een mozaïekcadeau voor de organisatie waar alle familieleden een steentje aan hebben bijgedragen.

Live mozaïeken op de radio 
Dambord bew

Tijdens de laatste uitzending van het seizoen van het programma Focus van RTV Purmerend was eVe Mozaïek aanwezig om live met de gasten te mozaïeken op het festivalterrein van Reuring in Purmerend. Wethouder Mario Hegger, de heer Frank Andriessen van Clup en mevrouw Edith Rinckes van Reiki WorldWide waren de gasten die een steentje hebben bijgedragen aan het mozaïekwerk.

 Restauratieklusat work met kiddies

Op het schoolplein van de Dongenschool in Amsterdam moesten er vier bankjes en een logo van mozaïek gerestaureerd worden.

 

Badkamertje betegelenBadkamertje 2

Het was wel een heel klein badkamertje…

 

Landelijke Loslaatdag 2014IMG_3717

De Landelijke Loslaatdag is een dag over loslaten en eenvoud en in Purmerend georganiseerd door Njoy Organizing. eVe Mozaïek was daar aanwezig met een Gooi- en Smijthoek, Intuïtief mozaïeken en met ‘Schrijf-je-eigen-tegeltjes wijsheid’.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *