Creatieve Zomermarkt Middelie 2015

De kraam in Middelie

De kraam in Middelie

De Creatieve Zomermarkt in Middelie was dit jaar misschien wel op de laatste echte zomerdag van het jaar. Het was heerlijk weer en voor de mozaïekisten hadden we zelfs een parasolletje gepland. De markt liep de hele dag wel door, er zijn goede zaken gedaan en natuurlijk werden er ook mooie mozaïekwerkjes gemaakt.

 De kraam stond bij binnenkomst van het dorp op een fijne plek op de hoek van de Brink. De bus stond achter de kraam en ik had twee geweldige helpers en een extra tafel om op de mozaïeken mee.

11986409_10204304078634669_1316797289852000146_n (1)

Het was echt een ontzettend leuke dag! Er kwamen veel bekenden langs de kraam en af en toe werden er aankopen bij ons geparkeerd. Ook veel nieuwe mensen ontmoet en leuke afspraken gemaakt. Een inwoonster van Middelie bood mij een mooie zak met leuke kleine poppetjes en dingetjes voor een goed prijsje aan en op de markt zelf heb ik nog een handig rek gescoord. De hele dag door werd er gemozaïkt en ook aan de kraam liep het goed. Het was heerlijk weer en een vrolijke sfeer!


Er was één minpuntje… De inwoners van Middelie stonden hamburgers te bakken voor hun dorp. Ik denk dat ze wel een mooi bedrag hebben opgehaald, want er werden veel koekjes geweigerd. Misschien dat die volgend jaar wat minder lekker kunnen zijn? De mensen liepen nasmikkelend langs de kraam en antwoordden dat ze hun nasmaak niet wilden verpesten met mijn koekje. Uiteindelijk heb ik dus weer koekjes mee naar huis genomen, maar het waren er ook wel zo’n 300.

 Het was een geweldig leuke dag!
Volgend jaar komt eVe Mozaïek graag weer naar Middelie!

WP_20150830_12_15_40_Pro