Crowdfundactie eVe Mozaïek

De crowdfundactie is 31-12-2014 succesvol beëindigd.

Draag jij ook een steentje bij?

Wat ik nodig heb …

Een half jaar geleden ben ik redelijk spontaan met mijn mozaïekbedrijfje eVe Mozaïek begonnen. Vanaf het begin verliep het boven verwachting. Ik heb verschillende kleine en grote opdrachten gehad en verschillende workshops gegeven. Helaas kan ik zelfs niet aan alle vraag voldoen en zou ik graag snel met mijn bedrijfje een stap verder willen gaan.

Daarvoor heb ik zeker €5.000 nodig. Dat heb ik niet en daarom probeer ik het via crowdfunding. Niet via een speciale website, maar gewoon via familie, vrienden en andere geïnteresseerden.

Doe je mee? Help jij mij om € 5.000, – voor eind december 2014 te funden?

Stand

… een eigen plekje voor eVe Mozaïek.

De hoeveelheid werk is eigenlijk al niet meer vanuit huis te doen. Ook kan ik mijn materiaal niet helemaal vocht- en vorstvrij opbergen. Ik moest op zoek naar een goedkope ruimte voor opslag, het geven van workshops en eventueel een atelier.

Ik vond een heel geschikt pandje en enkele weken geleden is dat ook nog behoorlijk in prijs verlaagd. Een lot uit de loterij en dat zou echt ideaal zijn voor eVe Mozaïek! Alleen is het voor mij een té grote stap. Het zijn eigenlijk wel 2 stappen …  en daar heb ik hulp van donateurs en investeerders bij nodig.

Lees hier,  hoe je mij kan kan helpen en steunen. Meer informatie over wat er nodig is, vind je hier.

Meer lezen over eVe Mozaïek? Begin dan bij het begin en kijk ook even naar de toekomst.

Huisje met logo en tekst en reknr