Agenda & Activiteiten

ZIN OM TE MOZAÏEKEN?

Kom naar het wekelijkse open atelier bij eVe Mozaïek

elke dinsdag

Iedereen is dan welkom om te komen mozaïeken. Het is fijn als je vooraf laat weten dat je komt en dan kunnen we ook bespreken wat je wil gaan maken.

Het atelier eVe Mozaïek is elke dinsdag open:

’s middags van 13:00 tot 15:30 en ’s avonds van 19:30 tot 22:00.

Dinsdagochtend, andere dagen en in het weekend is het atelier open bij meer dan twee aanmeldingen en op afspraak

De kosten per sessie zijn:

  • € 15,00 met basismateriaal
  • € 17,50 met glasmateriaal
  • €   5,00 voor een mozaïeksessie zonder extra materiaalgebruik
  • €  7,50 voor een voegsessie

De kosten zijn afhankelijk van het materiaal. Basismateriaal zijn tegels en restanten glas. Glasmateriaal geeft je de keuze uit alle glazen steentjes en ander buitenmateriaal.

Kom je vaker, werk je aan een groter project en/of neem je eigen materiaal mee, dan bespreken we dat en kan je voor een lager tarief komen mozaïeken.

Wil je meer weten of je vast aanmelden voor een of meerdere sessie(s) stuur dan een berichtje via fb, een e-maitje naar info@evemozaiek.nl of laat het me weten via 06-34187401.

Open atelier foto-2___________________________________________________________Kom gezellig mozaïeken in de herfstvakantie!

MOZAÏEKEN TIJDENS DE VAKANTIE
 
Tijdens de herfstvakantie kan je op donderdag (26-10) en vrijdag (27-10) gezellig komen mozaïeken tijdens het Open Kindermozaïekatelier bij eVe Mozaïek.
 
Er zijn per dag twee blokken; van 12:30 tot 15:00 en van 15:00 tot 17:30. Graag vooraf aanmelden met vermelding van leeftijd kinder(en) en de gewenste dag en tijdsblok.
 
Eerst worden er mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna gaan ze puzzelen en plakken. Natuurlijk staat er wat drinken en lekkers klaar.
 
Na afloop neem iedereen zijn/haar zelfgemaakt mozaïekwerk natuurlijk mee naar huis om daar ergens te schitteren of om bv aan iemand cadeau te geven.
 
KOSTEN
Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, dier of een klein kandelaartje. Een kleine ondergrond mozaïeken kost €10,00 en een grote €15,00
 
AANMELDEN
Omdat het atelier niet erg groot is, is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden via facebook of door een mailtje te sturen naar info@evemozaiek.nl. Op de dag zelf kan je altijd even bellen of er nog plaats is
—-
Het atelier van eVe Mozaïek vind je op de Einsteinstraat 63 in Purmerend. Dat is op de Baanstee, achter De Gamma. Parkeren kan achter het brandweerbusje van eVe Mozaïek of anders bij De Gamma.