Agenda & Activiteiten

In de voorjaarsvakantie is het atelier van eVe Mozaïek extra open op donderdag (1-3) en vrijdag (2-3).

Er zijn verschillende ondergronden waaruit gekozen kan worden, zoals een hart, naambordje, dier of een klein kandelaartje. Een kleine ondergrond mozaïeken kost €10,00 en een grote €15,00

Eerst worden de mooie steentjes, glimmers en andere snuisterijen verzameld en daarna wordt er lekker gepuzzeld en geplakt. Er kan een tegeltje worden stuk geslagen en natuurlijk staat er voor iedereen wat drinken en lekkers klaar. Na afloop neem iedereen het zelfgemaakt mozaïekwerk natuurlijk mee naar huis om daar ergens te schitteren of bv aan iemand cadeau te geven.

AANMELDEN
Graag vooraf aanmelden met vermelding van de leeftijd kinder(en), welke dag en of jullie de eerste of tweede helft van de middag komen. We zijn van 12:30 tot 17:00 open. De kinderen zijn ongeveer 2 uur bezig in het atelier en volwassenen zijn welkom om mee te mozaïeken. Aanmelden kan via facebook of door een mailtje te sturen naar info@evemozaiek.nl. Op de dag zelf kan je altijd even bellen of er nog plaats is

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ZIN OM TE MOZAÏEKEN?

Kom naar het wekelijkse open atelier bij eVe Mozaïek

elke dinsdag

Iedereen is dan welkom om te komen mozaïeken. Het is fijn als je vooraf laat weten dat je komt en dan kunnen we ook bespreken wat je wil gaan maken.

Het atelier eVe Mozaïek is elke dinsdag open: s middags van 13:00 tot 15:30 en ’s avonds van 19:30 tot 22:00.

Dinsdagochtend, andere dagen en in het weekend is het atelier open bij meer dan twee aanmeldingen en op afspraak

De kosten per sessie zijn:

  • € 15,00 met basismateriaal
  • € 17,50 met glasmateriaal
  • €   5,00 voor een mozaïeksessie zonder extra materiaalgebruik
  • €  7,50 voor een voegsessie

De kosten zijn afhankelijk van het materiaal. Basismateriaal zijn tegels en restanten glas. Glasmateriaal geeft je de keuze uit alle glazen steentjes en ander buitenmateriaal.

Kom je vaker, werk je aan een groter project en/of neem je eigen materiaal mee, dan bespreken we dat en kan je voor een lager tarief komen mozaïeken.

Wil je meer weten of je vast aanmelden voor een of meerdere sessie(s) stuur dan een berichtje via fb, een e-maitje naar info@evemozaiek.nl of laat het me weten via 06-34187401.

Open atelier foto-2___________________________________________________________

Kindermozaïekatelier

Momenteel zijn er nog geen kinderateliers gepland. De eerst volgende zal in de komende vakantie eind februari zijn.

Hou deze pagina of facebook in de gaten voor data en tijden. Of meld je aan om geïnformeerd te worden via e-mail. Mail hiervoor je e-mailadres naar info@evemozaiek.nl onder vermelding van Kinderatelier.