Hoe doe je mee?

De crowdfundactie is 31-12-2014 succesvol beëindigd.

Ik heb echt alle hulp nodig, die ik kan krijgen. Je kan op verschillende manieren helpen. Kan jij me steunen op een manier die hieronder niet staat of heb je ander idee, laat me dat dan weten via info@evemozaiek.nl.

Zeg het voort en geef het door!

Weet je iemand in je omgeving die geïnteresseerd zou kunnen zijn om  eVe Mozaïek te supporten , geef deze informatie dan door. Ach … geef het maar aan iedereen door!

Doneer

Als je  een lekker goed gevoel wilt hebben, mij deze kans wilt geven of gewoon interesse in mozaïek hebt, kan je een donatie doen op rekeningnummer NL25 INGB 0005 3224 45 t.n.v E.J. van Rijn te Purmerend of misschien iets uit de Wat is nodig-lijst geven.

Elke donatie wordt gewaardeerd met een aantal postkaarten en een uitnodiging voor de opening in 2015.

Daarnaast krijg je bij een donatie tot 50 euro 5% korting bij eVe Mozaïek. Bij een donatie vanaf 50 en tot 100 euro is dat 10% korting. Donateurs die 100 euro of meer doneren krijgen 20% korting. De kortingen gelden voor een workshop of aankoop en zijn in heel 2015 geldig.

Heb je interesse om een donatie te doen? Dan houdt niets je tegen om meteen wat te storten. Het is wel fijn om daar een berichtje over te krijgen. Dan kan ik je persoonlijk bedanken en op de supporterslijst zetten. Wil je daar trouwens je naam daar op de website niet bij hebben, dan moet je dat even doorgeven via info@evemozaiek.nl.

Koop een cadeaubon

Geef jezelf (of iemand anders) een mozaïekworkshop cadeau. Kom alleen langs op de Mozaïek Snuffelavonden of doe een workshop met vriendinnen. Koop voor 31 december de Mozaïek Tegoedbon en steun hiermee eVe Mozaïek. Ook een leuk idee voor de feestdagen! Heb je interesse in een of meerdere mozaïekcadeaubonnen laat dat dan weten via info@evemozaiek.nl.

Crowdfund actiebon   Cadeaubon crwdfnd 4 pers

Investeer

Investeren kan vanaf minimaal € 250, -. Hiervoor krijg je 3% rente per jaar met een looptijd van 48 maanden. De aflossing en rentebetaling beginnen vanaf april 2015.

Ook investeerders krijgen een setje mozaïekkaarten en een uitnodiging voor de opening in 2015.

Heb je interesse om in eVe Mozaïek te investeren? Stuur dan een berichtje naar info@evemozaiek.nl voor de investeringsovereenkomst.

Risicofactor

Een investering is nooit zonder risico. Ook ik kan niet garanderen, dat eVe Mozaïek het gaat redden. Natuurlijk heb ik daar alle vertrouwen in. Dat wordt onderbouwd door de groei het afgelopen half jaar, de cijfers en de toekomstmogelijkheden. Maar zelfs als eVe Mozaïek het niet zal redden, verwacht ik gewoon aan mijn betalingsverplichtingen te kunnen voldoen. Daarom wordt het risico om te investeren in eVe Mozaïek als laag tot gemiddeld ingeschat.

Informatie en contact

Natuurlijk worden investeerders (en donateurs) via de website, Facebook en e-mail met regelmaat op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom eVe Mozaïek. Voor nadere inlichtingen of vragen kan je natuurlijk altijd een mailtje sturen naar info@evemozaiek.nl, een berichtje sturen via Facebook of bellen op 06-341 87 401.

Meer lezen over eVe Mozaïek? Begin dan bij het begin en kijk ook even naar de toekomst. Lees hier meer over deze crowdfundactie. Meer informatie over wat er nodig is, vind je hier.

Huisje met logo en tekst en reknr