Webwinkel

Mijn mozaïekwerk en collaïeken zijn ambachtelijk handgemaakt. Elk artikel is uniek en met liefde gemaakt.

WEBSHOP OP ETSY

Mijn webshop koopt via de website van Etsy kopen. Klik rechts op het Etsy-plaatje om direct naar mijn webshop te gaan.

Betalingen gaan via Paypal. Heb en wil je geen Paypal-account geef dat dan even in je bestelling aan. Dan neem ik contact op om mijn bankgegevens door te geven.

MOZAÏEK OP MAAT

Is er een bepaald een idee of een speciale wens, dan kan dat natuurlijk ook gemaakt worden. Hieronder staan voorbeelden van eerdere opdrachten. Voor meer foto’s klik hier.

MOZAÏEK VOOR IN DE TUINLibelle €29,50

Mozaïekwerk voor in de tuin, de Tuinjuwelen, vind je niet in eVe’s Etsy-shop. Klik daarvoor op de libelle hiernaast.

CADEAUBONNEN

In mijn Etsy-shop kan je ook (nog) geen eVe Mozaïek cadeaubonnen kopen en deze zijn direct via mij te bestellen.

Cadeaubon voorbeeldEr zijn verschillende cadeaubonnen mogelijk. Cadeaubonnen kunnen ook op maat gemaakt worden en zelfs gepersonaliseerd. Ze zijn vanaf € 15,00 euro te koop en kunnen ook tijdens het wekelijkse open atelier, kinderatelier of de Mozaïekkist ingewisseld worden. Ook kunnen we een specifiek cadeau afspreken zoals een workshop en dan maken we een cadeaubon op maat.

Stuur voor meer informatie of het bestellen van een cadeaubon een e-mailtje naar info@evemozaiek.nl.

Cadeaubonnen worden gratis verstuurd. Het verzenden van een tegel of steen is binnen Nederland vanaf € 6,50. Binnen een straal van ca. 10 kilometer van Purmerend wordt de aankoop thuis gebracht.

GARANTIE

Omdat ik veel met gerecycled materiaal werk en brengt dat soms een extra risico met zich mee. Gaat je aankoop (bij normaal gebruik) kapot voordat je er echt plezier van hebt gehad, dan hoor ik dat graag. Ik zal mijn best doen om het te repareren of te vervangen.