Samen mozaïeken

Een schitterende aandenken voor later 

Samen mozaïeken kan verschillende functies vervullen. Natuurlijk is het altijd leuk om gezamenlijk met je collega’s, vriend(inn)en of familie creatief bezig te zijn. Zeker als jullie daar een tastbaar en duurzame herinnering aan over houden. Een schitterend kunstwerk voor thuis, buiten of op kantoor!

Mozaïeken is voor iedereen 

Mozaïeken is heel divers. Waarbij de een heel precies en technisch werkt, gaat een ander heel intuïtief en improviserend te werk. Je kan grote werken maken, maar ook heel klein werken. Een mozaïekwerk past overal en eigenlijk kan je met alles wel mozaïeken. Hierdoor is er voor elk wat wils en vind iedereen het leuk om eens te mozaïeken.

Mozaïeken is ontspannend en inspirerend 

Mozaïeken is een heel proces van ontwerpen, verzamelen, puzzelen en afwerken. Je bent geconcentreerd bezig en vaak helemaal gefocust op het werk. Ik heb gemerkt, dat het voor mij heel therapeutisch werkt. Het inspireert en ik krijg er nieuwe inzichten van. Daar dit proces  samen te doorlopen is mozaïeken ook een fijne manier om bijvoorbeeld afscheid te nemen van een geliefde of voor teambuilding. Samen maak je een schitterend kunstwerk, dat jullie eigen persoonlijke verhaal verteld.

Wil jij ook mozaïeken?

Mijn filosofie is dat iedereen kan mozaïeken. Voor kleine kinderen en onhandige grote mensen zorgen we voor materiaal, dat niet (meer) geknipt hoeft te worden. eVe Mozaïek kan elke mozaïekproject voor u begeleiden en/of uitvoeren.

Interesse? Vragen?

Klik hier en stuur een berichtje.