Community arts-projecten

Samen mozaïeken is gezellig en werkt verbindend. Ook niet creatieve mensen vinden het gepuzzel van mozaïek vaak leuk. Samen mozaïeken kan met verschillende doelgroepen, zoals buurtbewoners of jongeren. eVe Mozaïek neemt alle materialen mee en verzorgt de begeleiding tijdens het mozaïeken.

Iedereen kan wat voor zichzelf maken, zoals een huisnummer of een vrolijke stoeptegel. Maar er kan ook met z’n allen gewerkt worden aan één groot mozaïekwerk. Wat er ook besluit wordt, aan het eind is er een schitterend eindresultaat als herinnering aan dit leuke project.

Mozaïeken is uitermate geschikt om te doen met mensen die elkaar niet (goed) kennen. Samen ontspannen, maar geconcentreerd creatief bezig zijn zorgt zeker voor verbinding bij de deelnemers. Hoe leuk is het dan om samen aan één groot kunstwerk (of een serie door een wijk) te werken. Een schitterend kunstwerk waar iedereen nog lang plezier van zal hebben! Mozaïek is een zeer duurzame kunstvorm. Met enig onderhoud kan het generaties overleven.

Het mozaïeken kan ook gecombineerd worden met ludieke De Gooi- & Smijthoek. Tevens kan er (bijna) elk thema rondom het mozaïeken gehangen worden. eVe Mozaïek is gespecialiseerd om met weinig middelen een groots effect te creëren met als voorwaarde, dat iedereen mee moet kunnen doen om zijn of haar steentje bij te dragen.

Wilt u meer informatie, weten wat de mogelijkheden zijn of heeft u een leuk plan of vaag idee? Mail of bel ons. Wij denken graag met u mee en onze offertes zijn altijd op maat en geheel vrijblijvend.

Klik hier voor foto’s van projecten met eVe Mozaïek.