Gastenboek

Laat je een berichtje achter in het Gastenboek? Wat is jouw ervaring met eVe Mozaïek?

Voor vragen, informatie of reserveringen kan je beter direct mailen naar info@evemozaiek.nl.

17 gedachten over “Gastenboek

  1. Geweldige middag gehad in de voorjaarsvakantie met mijn meissie en vriendinnetje. Ze vonden het geweldig en komen zeker nog een keertje terug. Top geregeld allemaal

  2. Ontzettend leuk en creatief feestje gehad. Niets is teveel gevraagd, er is van alles mogelijk en Eva is een ontzettend leuke enthousiaste vrouw met veel geduld. Echt een aanrader!

  3. We hebben een gezellig, creatief en relaxed feestje gevierd bij Eva! Aanrader!

  4. Beautifully crafted. It took awhile to be shipped, but I’m very happy with it!

  5. Op de Montessorischool, als hulppapa, de kids mogen helpen met mozaïekproject onder begeleiding van Eve. Ik vond het erg leuk en goed georganiseerd door Eve!!

  6. We hebben ook een paar fotootjes bijgevoegd van ons 50 jarig huwelijkscadeau. Het lijstje heeft een mooi plaatsje op de piano gekregen.

  7. M’n dochter kwam heel enthousiast thuis zeker voor herhaling en Eva wat heb jij een geduld en de mozaïeken die waren erg mooi! Zeker een aanrader!!

  8. Als een schone donderslag pakt Eva alle luchtkastelen van je aan…SUPER!!

  9. Vandaag onze workshop met het voegen van onze werkstukken afgesloten. Iedereen vond het heel erg leuk en leerzaam en zeker voor herhaling vatbaar. Eva, dank je wel voor ook de gezelligheid!

  10. Ik heb eVe Mozaïek nu al een paar keer mee mogen maken en ben elke keer weer erg onder de indruk van hoe de creativiteit bij mensen naar boven gehaald wordt. Zeer vakkundig maar vooral toch ook zo persoonlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *