Markten, fairs, festivals en andere evenementen

Hieronder vind je alle feestelijke evenementen waar eVe Mozaïek is geweest.  Soms zijn we aanwezig met enkel een kraam of alleen een mozaïekworkshoptafel. Maar vaak staan we met kraam en een of twee workshoptafels. Klik op de naam van het evenement voor meer foto’s.

eVe Mozaïek is gespecialiseerd in het werken met groepen. Van kleine persoonlijke groepjes tot grote groepen met meer dan honderden plakkers, zowel met kinderen als met volwassenen.

Feestelijke workshopstafels voor een creatief chill moment op uw evenement, waar iedereen wat maakt om mee naar huis te nemen of waar iedereen een steentje bijdraagt aan één groot mozaïekwerk.

Het uiteindelijke resultaat is altijd een uniek en duurzaam kunstwerk(je) als blijvende herinnering aan die gezellige dag of een bijzonder moment.

2017

Ruigmarkt, Ruigoord (sept.)

Woodlandsfestival, Bergen

Kindermuziekfestival, Ruigoord

Ruigmarkt/Vurige Tongen, Ruigoord

Beemster Fortfair, Zuidoostbeemster

Zomermarkt rondom de kerk, Jisp

Wheermolen 50 jaar, Purmerend

Zomerfair Heel Europa, Purmerend 

Creatieve Zomermarkt, Middelie

2016

Koemarkt tot Kunstmarkt, Purmerend

Creatieve Zomermarkt, Middelie

Beemster Fortfair, Zuidoostbeemster

Hand Made Markt, Purmerend

2015

Beemster Fortfair, Zuidoostbeemster

 Creatieve Zomermarkt, Middelie

2014

Landelijke Loslaatdag, Purmerend

Mozaïek op uw markt, fair, festival, feest of evenement?

eVe  Mozaïek heeft de beschikking over een leuke materiaalwagen in de vorm van een gepensioneerd brandweerbusje. Verder kunnen we een tent van 3 bij 6 meter, twee sets werktafels met banken, vlaggetjes en een loungebank voor de wachtenden meenemen. Mozaïeken met eVe Mozaïek is altijd een feestje!

Wilt u meer informatie of heeft u een leuk idee? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Wij houden van uitdagingen en proberen altijd met minimale middelen een groots effect te creëren.

De Gooi- & Smijthoek

Altijd ludiek is de unieke Gooi- & Smijthoek. Deze kan met en zonder bijpassend thema en eventueel naderhand mzoaïeken worden geboekt. Klik voor meer informatie op het plaatje.