Mozaïeken met bedrijven/organisaties

Samen mozaïeken is ontspannend en gezellig. Ook niet creatieve mensen vinden het gepuzzel van mozaïek vaak leuk. Samen mozaïeken kan met collega’s, vrienden en/of familie. eVe Mozaïek neemt alle materialen mee en verzorgt de begeleiding tijdens het mozaïeken.

Mozaïeken is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitjes of een familiefeest. Dit kan met een arrangement met andere activiteiten zoals een high tea, boerengolf en dergelijke. Natuurlijk is ook de combinatie van De Gooi- & Smijthoek en mozaïeken mogelijk.

Iedereen kan wat voor zichzelf maken, maar er kan ook gewerkt worden aan één groot mozaïekwerk. Wat u ook besluit, aan het eind is er een schitterend eindresultaat als herinnering aan deze leuk. Mozaïek is heel duurzaam, dus iedereen zal er nog lang plezier van hebben.

Klik hier voor meer foto’s van bedrijfsactiviteiten met eVe Mozaïek.

Bel of mail voor een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Dé Gooi- & Smijthoek

Bij eVe Mozaïek kan ook De Gooi- & Smijthoek worden gehuurd. Een activiteit op uw evenement waar vooraf en achteraf uitgebreid besproken wordt. Uniek en ludiek!

Klik hier voor meer informatie en foto’s.

 

 

Compleet arrangement

eVe Mozaïek werkt samen met evenementbureau netwerk Onemotion. Natuurlijk kunt u daar een mozaïekworkshop of De Gooi- & Smijthoek bij eVe Mozaïek boeken. Maar u kunt daar ook terecht voor aanvullende activiteiten en zo een, geheel naar eigen wens, (dag) arrangement samenstellen. Klik voor meer informatie op bedrijfsuitjes ideeën.