Mozaïeken op de radio

Dambord bew
Live met RTV Purmerend

In de laatste uitzending van het seizoen van het programma Focus van RTV Purmerend was eVe Mozaïek aanwezig om live met de gasten te mozaïeken op het festivalterrein van Reuring in Purmerend. De ontspanning die het mozaïeken bracht, was duidelijk voelbaar in de gesprekken op de radio.

Wethouder Mario Hegger, de heer Frank Andriessen van Clup en mevrouw Edith Rinckes van Reiki WorldWide waren de gasten die een steentje hebben bijgedragen aan het mozaïekwerk.

De basis vormde een in Purmerend op straat gevonden dambord. eVe Mozaïek had hierop een ontwerp gemaakt met het logo van RTV Purmerend, een koe, skyline van Purmerend, festivaltentjes en een zonnetje. Het was leuk om te zien dat alle gasten ieder een geheel eigen benadering en werkwijze hadden. Alle drie de bijdragen zijn erg verschillend. Wel waren ze allemaal behoorlijk ‘eigenwijs’ en hebben ze ieder hun eigen twist aan het gehele mozaïekstuk gegeven.

Het resultaat

De festivaltentjes zijn verdwenen en het hart is op de goede plaats gezet. eVe Mozaïek heeft op 26 oktober 2014 tijdens de uitzending van Focus het afgewerkte bord aangeboden. RTV Purmerend was er erg blij mee!

Dambord bew