Zin om te mozaïeken?

Zin om zelf te mozaïeken?

eVe Mozaïek biedt meerdere mogelijkheden om zelf kennis te maken met mozaïek of hiermee verder te gaan. Kijk ook even bij de Agenda voor actuele activiteiten.

Open atelier

Iedereen is welkom om te komen mozaïeken tijdens het open atelier. Graag wel vooraf een plaatsje reserveren. Het atelier eVe Mozaïek is open op:

  • Dinsdagmiddag van 13:00 tot 15:30
  • Dinsdagavond van 19:30 tot 22:00

Andere dagen en in het weekend bij genoeg aanmeldingen of op afspraak

De kosten per sessie zijn:

€ 15,00 met basismateriaal

€ 17,50 met glasmateriaal

€   7,50 voor een voegsessie

€   5,00 voor een mozaïeksessie zonder materiaalgebruik

De kosten zijn afhankelijk van het materiaal. Basismateriaal zijn tegels en restanten glas. Glasmateriaal geeft je de keuze uit alle glazen steentjes en ander buitenmateriaal.

Kom je vaker, werk je aan een groter project en/of neem je eigen materiaal mee, dan bespreken we dat en kan je voor een lager tarief komen mozaïeken.

Wil je meer weten of je vast aanmelden voor een of meerdere sessie(s) stuur dan een berichtje via fb, een e-maitje naar info@evemozaiek.nl of laat het me weten via 06-34187401.

Mozaïekfeestje?

Kinderpartijtjes en mozaïekfeestjes met jongeren zijn mogelijk. Mozaïeken is geschikt voor alle leeftijden en wordt door zowel jongens als meisjes leuk gevonden. Ze kunnen kiezen uit
het mozaïeken van een hart, spiegel of een (naam). Klik op de foto voor meer informatie en prijzen.

Met een groep op afspraak

Wil je met een groep vriend(innen), familie of collega’s mozaïeken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dat kan in het atelier eVe Mozaïek of ergens anders op locatie.

Een groepsafspraak is mogelijk vanaf € 30,00 per persoon (2,5 uur) met een minimum van € 100,00. Stuur een mailtje naar info@evemozaiek.nl met jullie wensen en dan krijgen jullie een persoonlijk en vrijblijvend voorstel.

 

IMG_3855